City Business Centre
City Business Centre

City Business Conference Centre

City Business Conference Centre - cel mai modern centru de conferinţe din Timişoara.

City Business Development Centre

CBDC este cea de-a patra clădire a City Business Centre.

City Business Excellence Centre

CBEC, clădirea cu numărul cinci care întregește complexul de birouri CBC.

Broșura CBC

Conference Centre

Amplasat în centrul oraşului, în clădirea D recent inaugurată din cadrul CBC, City Business Conference Centre ia forma celui mai modern centru de conferinţe din Timişoara, complet echipat. Flexibilitatea şi orientarea spre nevoile mediului de afaceri din Timişoara, fie că vorbim de mari companii multinaţionale sau de comunitatea antreprenorială din oraş, îşi spun din nou cuvântul.

City Business Conference Centre propune 7 săli, cea mai mare dintre ele având o capacitate de peste 200 de persoane.

City Business Conference Centre este situat la mezaninul clădirii a patra şi este format din 4 săli de cu o capacitate cuprinsă între 48 şi 72 de locuri, o sală de videoconferinţe, o sală ovală de conferinţe cu 52 de locuri şi o sală de întâlniri.

Sălile sunt modulare, ceea ce permite unirea lor şi formarea unui spaţiu unitar de mari dimensiuni, cu o capacitate de până la 220 de locuri.

Pentru mai multe informaţii, disponibilitate şi rezervări, puteţi descărca această broşură şi ne puteţi contacta atât la adresa de email conference@business-centre.ro, cât şi la numărul de telefon 0727 787 461. Persoană de contact – Naţca Vaszilcsin.Firme