City Business Centre
City Business Centre
City Business Development Centre

CBDC este cea de-a patra clădire a City Business Centre.

City Business Excellence Centre

CBEC, clădirea cu numărul cinci care întregește complexul de birouri CBC.

Broșura CBC

Despre noi

Apariția complexului de birouri City Business Centre plasează oferta de spații pentru birouri la un nivel ridicat dat de rata de dezvoltare a Timișoarei. City Business Centre impune un decor european corporațiilor de top, devenind inima de afaceri a comunității.

Mediile armonioase de lucru sunt, în primul rând, investiţii profitabile ale companiilor. Confortul și eleganța mediilor de lucru stimulează creativitatea, dedicarea și spiritul de echipă. City Business Centre are rolul de a furniza mai mult decât un simplu spațiu de birouri. El face oamenii fericiți de birourile lor.

Toate utilitățile generale cu o nuanță de eleganță. Natura în îmbrățișarea modernității. Lumina ce aduce la viață fiecare colț al clădirii. Asta e ceea ce noi numim atenție asupra oamenilor. Arhitectura, utilitățile și serviciile City Business Centre reinventează comfortul fizic și liniștea sufletească la locul de muncă.

City Business Centre pe scurt
  • 5 clădiri cu 43.000 mp spaţii de birouri
  • restaurant
  • servicii publice (bănci, servicii medicale, etc)
  • parcare subterană
  • zone verzi
  • locaţie centrală
  • servicii de pază 24h

"Orașul" Municipiului Timișoara

Ideile mărețe au nevoie de spații colosale. Noul City Business Centre alimentează ambiția devenirii unui centru economic regional. Noua construcție oferă concernelor multi-naționale un spațiu de birou de calitate superioară în Timișoara.

Desfășurarea celor 5 nivele pe 43.000 mp în inima orașului vor furniza totul pentru afaceri sub același acoperiș. Aceasta nu este doar o simplă adresă, ci o locație comună a sediilor, instituțiilor și serviciilor. Mijlocul vieții regionale a afacerilor.

Dezvoltator proiect

Mulberry Development SRL a fost înființată de către ModaTim SA pentru a dezvolta această afacere imobiliară. Această societate va fi investitorul și developerul acestor clădiri de birouri.

ModaTim SA (www.modatim.ro) este unul dintre liderii industriei textile românești. Societatea ființează din 1959 și a fost privatizată în 1994, de atunci fiind o societate 100% privată cu capital integral românesc.

Architect

Biroul de arhitectură
Andreescu & Gaivoronski
(www.andreescu-gaivoronski.com) este unul dintre reperele arhitecturii contemporane românești, laureat a mai multor premii și distincții naționale și internaționale.