City Business Centre
City Business Centre

City Business Conference Centre

City Business Conference Centre - cel mai modern centru de conferinţe din Timişoara.

City Business Development Centre

CBDC este cea de-a patra clădire a City Business Centre.

City Business Excellence Centre

CBEC, clădirea cu numărul cinci care întregește complexul de birouri CBC.

Broșura CBC

Firme

Deloitte

domeniu:
Audit și consultanță financiară
adresa:
Str. C.Brediceanu nr. 10, CBC B, et.5
telefon:
+40 356 178 000 | +40 21 2075 413
fax:
+40 356 178 001
Numele Deloitte se referă la organizația Deloitte Touche Tohmatsu Limited, o companie cu răspundere limitată din Marea Britanie, la firmele membre ale acesteia, în cadrul căreia fiecare firmă membră este o persoană juridică independentă. Anul trecut, Deloitte a devenit prima companie de servicii profesionale din lume după veniturile cumulate ale firmelor sale membre.

În România, serviciile sunt furnizate de către Deloitte Audit S.R.L., Deloitte Consultanță S.R.L, Deloitte Tax S.R.L și Reff & Asociații (numite împreună Deloitte România), care sunt afiliate Deloitte Central Europe Holdings Limited.

Cu peste 350 de angajati în birourile din București, Cluj și Timișoara, Deloitte România va sărbători anul viitor 20 de ani de activitate pe piața românească de consultanță. Compania furnizează servicii în următoarele domenii: audit, servicii fiscale, consultanță de management, servicii de risc corporativ și consultanță financiară. Deloitte lucrează cu multe firme de top din România, instituții publice, precum și companii în ascensiune din industrii precum energie și resurse, servicii financiare, tehnologie, media și telecomunicații, sector public.


Firme