City Business Centre
City Business Centre

City Business Conference Centre

City Business Conference Centre - cel mai modern centru de conferinţe din Timişoara.

City Business Development Centre

CBDC este cea de-a patra clădire a City Business Centre.

City Business Excellence Centre

CBEC, clădirea cu numărul cinci care întregește complexul de birouri CBC.

Broșura CBC

Firme

3Pillar Global

domeniu:
Dezvoltare software
adresa:
Str. C. Brediceanu nr. 10, CBC B, et. 1
telefon:
+40364.885.79; +40 364 402 269
fax:
+40.364.885.798
3Pillar Global este un partener de încredere pentru dezvoltarea produselor software care sprijină eficiența în domeniul mobil, în continuă extindere.

Odată cu creșterea accentuată a aplicațiilor mobile, companiile nu mai pot dezvolta produse, fără a înțelege importanța accesului rapid la date și problema portabilității care poate împiedica scalabilitatea. Vor reușii acele companii care au și urmează un plan strategic ce pune în valoare - nu înfrânează - capacitatea noilor tehnologii.

Compania are următoarele arii principale de expertiză: dezvoltare software pentru dispozitive mobile, software de tip SaaS (Software as a Service) și software dedicat companiilor. 3Pillar Global are o abordare unică și flexibilă prin intermediul Centrelor Virtuale de Dezvoltare, care asigură o productivitate ridicată.

Înființată în 2006, compania are sediul central în Fairfax, Virginia și birouri în întreaga lume. 3Pillar Global a fost recunoscută pentru creșterea rapidă atât de revista Inc. (#44) cât și de Virginia Business (#6). Printre clienții companiei se numără firme importante din industria media, domeniul medical, educație și servicii financiare.


Firme