City Business Centre
City Business Centre

City Business Conference Centre

City Business Conference Centre - cel mai modern centru de conferinţe din Timişoara.

City Business Development Centre

CBDC este cea de-a patra clădire a City Business Centre.

City Business Excellence Centre

CBEC, clădirea cu numărul cinci care întregește complexul de birouri CBC.

Broșura CBC

Firme

UnifiedPost

domeniu:
IT
adresa:
Str. C. Brediceanu nr. 10, CBC D, et. 1
telefon:
0766 066 061; 0356 100 808
UnifiedPost oferă o gamă completă de servicii de procesare a documentelor pentru companiile care doresc să se elibereze de complexitatea tehnologică și logistică a gestionării documentelor. Suntem o companie independentă și ne mândrim cu relațiile pe termen lung păstrate cu clienții și partenerii noștri. Zi de zi, permitem clienților și partenerilor să gestioneze un număr mare de documente de ieșire, care sunt adesea generate de sisteme complexe. La UnifiedPost, facem acest lucru într-un mod flexibil, prin integrarea lor într-un cloud privat.

Vaste comunități de utilizatori și profile sunt integrate într-o platformă de comunicare unică, oferind integritate, securitate și standarde de conformitate. Infrastructuri digitale dispersate și/sau învechite sunt aduse împreună într-un mediu structurat, capabil de a procesa multiple date media, inclusiv de hârtie. În cazul în care prelucrarea documentelor nu este afacerea de bază a unui client, suntem aici pentru a îl ajuta să se concentreze pe ceea ce contează pentru el, lăsând datele de ieșire în grija noastră. Putem procesa, livra și arhiva documente într-un mod fiabil, în format electronic sau pe hârtie, indiferent de complexitatea cerințelor.

UnifiedPost a fost înființată în anul 2000 în Belgia, lângă Bruxelles. De atunci, am crescut pe mai multe fronturi, rămânând în prim-planul dezvoltării tehnologiilor cloud. Avem multe pietre de temelie în istoria noastră. În timp ce încă eram o companie tânără, în devenire, am demonstrat abilitățile noastre și am semnat cu cel mai mare client al nostru. Acest lucru marchează momentul în care au fost introduse noi servicii, platforma noastră dovedindu-și fiabilitatea.

Mai târziu, în anul 2009, compania a luat decizia îndrăzneață de a se extinde spre est, prin deschiderea unui centru de near-shoring în România. UnifiedPost România este acum o parte esențială a structurii, fiind alcătuită din oameni extrem de valoroși și dedicați.

În 2010, afacerea noastră a evoluat prin includerea colaborării cu diverși parteneri. Acest lucru a dus la deschiderea piețelor cu potențial enorm, UnifiedPost luând calea unei creșteri exponențiale.

Pentru că o astfel de dezvoltare necesită finanțare, aceasta a luat, în 2011, forma investitorului Nimbus, fond de capital privat, care ne oferă spațiu suficient pentru a găzdui nevoia de creștere economică a clienților și partenerilor noștri. În acest moment, grupul UnifiedPost a ajuns să numere 100 de angajați și o cifră de afaceri de 12 milioane de Euro.

Vom continua să investim în viitorul platformei noastre. Din 2012, grupul de companii UnifiedPost include o ramură dedicată cercetării și dezvoltării pe care noi o numim UP-nxt, al cărei scop este de a crea următoarea generație, versiunea infinit scalabilă a platformei de procesare UnifiedPost.Firme