City Business Centre
City Business Centre

City Business Conference Centre

City Business Conference Centre - cel mai modern centru de conferinţe din Timişoara.

City Business Development Centre

CBDC este cea de-a patra clădire a City Business Centre.

City Business Excellence Centre

CBEC, clădirea cu numărul cinci care întregește complexul de birouri CBC.

Broșura CBC

Firme

Accenture

domeniu:
Strategy. Consulting. Digital. Technology. Operations
adresa:
C.Brediceanu street, no. 10, CBC, building D, 1st floor
telefon:
+40 372 836 500
Accenture este o companie de servicii profesionale, lider pe plan global, care oferã o gamã largã de servicii și soluții pentru mediul de afaceri, de la strategie și consultanțã, la digitalizare, tehnologie și procese operaționale. Combinând experiența unicã și competențe complexe ce acoperã peste 40 de industrii și toate procesele de afaceri – susținute de cea mai mare rețea de livrare din lume – Accenture acționeazã la intersecția dintre business și tehnologie pentru a-și ajuta clienții sã își creascã performanța și sã creeze valoare pe termen lung. Având peste 375.000 de angajați care deservesc clienți în mai mult de 120 de țãri, Accenture inoveazã constant pentru a îmbunãtãți modul în care lumea funcționeazã. Viziteazã-ne la www.accenture.com.
Avand peste 2500 angajati in Romania, Accenture livreaza servicii din Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca, Targu Mures și Iasi catre companii din domeniile financiar-bancar, telecomunicatii, industria auto, productie, bunuri de larg consum si energie.

Sediul central se afla in Bucuresti, in Westgate Office Park, Bd. Preciziei, Nr. 24.

Centrul BPO din Timisoara a fost deschis in aprilie 2014 si livreaza servicii de Resurse Umane si Finante – Contabilitate in 16 limbi: engleza, romana, spaniola, italiana, franceza, portugheza, germana, olandeza, rusa, poloneza, maghiara, sarba, greaca, turca, araba si ebraica.


Firme