City Business Centre
City Business Centre
City Business Development Centre

CBDC este cea de-a patra clădire a City Business Centre.

City Business Excellence Centre

CBEC, clădirea cu numărul cinci care întregește complexul de birouri CBC.

Broșura CBC

Consulatul onorific al Franței la Timișoara, de mâine la CBCJanuary 12, 2015

Începând de marți, 13 ianuarie 2015, Consulatul onorific al Franței la Timișoara va avea o nouă adresă.

Ambasadorul Franței în România, Excelența Sa domnul François Saint-Paul, va efectua o vizită la Timișoara pentru a inaugura noul sediu situat în incinta City Business Centre, clădirea D, mezanin.

Cu această ocazie, va fi organizată o întâlnire cu presa, la ora 14.15. Jurnaliștii interesați să ia parte la acest eveniment sunt rugați să se acrediteze la adresa: gabriela.dita@diplomatie.gouv.fr, până marți, 13 ianuarie, ora 11.00.

Noul Consul onorific, domnul Cosmin Branzan, este directorul pentru România al societății franceze de service Helpline, firmă care își desfășoară activitatea tot în CBDC.

Ceremonia de inaugurare se va desfășura în prezența domnului primar Nicolae Robu, a reprezentanților autorităților locale, a consiliului județean și a prefecturii.

Vor participa, de asemenea, domnul Alexis Grand, Consulul ambasadei Franței, domnul Samuel Lefebvre, consilier economic adjunct, domnul Daniel Malbert, director al filialei din Timișoara a Institutului francez din România, dar și membri ai comunității franceze din Timișoara și din orașele apropiate, care numără aproximativ 400 de cetățeni francezi, și directori ai societăților franceze prezente în regiune.