City Business Centre
City Business Centre
City Business Development Centre

CBDC este cea de-a patra clădire a City Business Centre.

City Business Excellence Centre

CBEC, clădirea cu numărul cinci care întregește complexul de birouri CBC.

Broșura CBC

CoderDojo Timișoara caută mentori voluntari în CBCMarch 19, 2015

CoderDojo, clubul de programare non-profit care organizează întâlniri săptămânale în Startup Hub, spațiul de co-working din cadrul City Business Centre dedicat antreprenoriatului din domeniul tehnic și industriilor creative, este în căutare de mentori voluntari, dornici să se implice în implementarea proiectului.

CoderDojo organizează săptămânal activități de educație non-formală, gratuită, deschisă, în domeniul programării, bazat pe implicarea mentorilor voluntari și dedicat copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 17 ani. În prezent, peste 250 de copii învață să dezvolte proiecte IT, aplicații și jocuri folosind diverse tehnologii și limbaje de programare (Scratch, HTML, CSS, javascript, PHP, algoritmica/C++, Ruby, Python, Java, C#).

Activitatea de mentorat presupune muncă în regim de voluntariat, cunoștințe de programare, dorința și capacitatea de transmitere a lor, disponibilitate pentru o participare susținută la sesiunile CoderDojo din zona Timișoara care au loc de regulă în fiecare sâmbătă. Ocazional se desfășoară ședințe organizatorice, concursuri, training-uri și programe de tip teambuilding.

Informații și înscrieri: www.coderdojo.ro sau SHTimisoara@coderdojo.ro