City Business Centre
City Business Centre


Complexul
CBC

A fost finalizată şi cea de-a patra clădire a complexului CBC. Acest fapt confirmă serviciile de valoare oferite comunităţii business.

Apariţii media

Video

Prezentarea video a clădirii CBDC.


Evoluţia pas cu pas a construcţiei clădirii CBDC.

CBDC - The meeting place for inovative business

Despre CBDC

Scopul City Business Development Centre - Structură de Sprijin pentru Afacerile Inovative din Timisoara este acela de a sprijini dezvoltarea economică a Timişoarei prin crearea de spaţii de birouri de calitate, precum şi oferirea de servicii complementare pentru afaceri, astfel încât firmele care doresc să se dezvolte sau să se extindă în această regiune, să o poată face în cele mai bune condiţii tehnice, funcţionale şi estetice.

Proiectul a atras cu succes fonduri europene care însumează 29.308.854,16 lei, prin Programul Operaţional Regional (POR) administrat de către Agenţia Pentru Dezvoltare Regională - Regiunea Vest (ADR Vest).

City Business Development Centre este construit în vecinătatea Pieţei 700 din centrul Timişoarei. Această structură modernă va pune la dispoziţia IMM-urilor şi startup-urilor inovative 7000 mp de spaţiu de birouri clasa A, un centru de conferinţe modern şi 1000 mp de birouri complet echipate.

Centrul de conferinţe

Centrul dispune de o sală multifuncţională, care poate găzdui până la 250 persoane şi poate fi reconfigurată în 4 spaţii de lucru independente, o sală ovală pentru şedinţe sau prezentări, precum şi o sală de conferinţe complet echipată.

Birouri complet echipate

Birourile de tip serviced office sunt ideale pentru situaţiile în care companiile au o nevoie pe termen scurt de birouri complet echipate şi funcţionale, fie că este vorba despre o echipă temporară de lucru în Timişoara sau despre realizarea unui proiect pilot. Birourile sunt dotate cu mobilier, dispun de echipamente de birou (imprimantă, scanner, fax), dar şi acces la servicii de internet și telefonie, fiind gata pregătite pentru a intra în funcțiune în momentul în care este nevoie de ele.

CBDC pune la dispoziţie mediul ideal de lucru şi instrumente utile în valorificarea la maxim a oportunităţilor de afaceri.

Pentru mai multe detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi:

+40-256-491 042
info@business-centre.ro
City Business Centre, clădirea A, Strada Brediceanu, nr. 10
300 011 Timişoara

Regio / Program Operational Regional Vest

Regio

Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.Date

Septembrie 2012, data finalizării clădirii

  • 7.000 mp pentru birouri
  • 600 mp serviced offices
  • 1.000 mp pentru operatorii de servicii (bănci, cafenea, copy center)
  • un centru modern de conferinţe
  • utilităţi funcţionale 100%
  • diverşi furnizori telecom
  • sisteme de siguranţă şi securitate

Prezentare

Puteţi vizualiza aici materialul de prezentare în format PDF.