City Business Centre
City Business Centre

Regio / Program Operational Regional Vest Fondul European pentru Dezvoltare Regionala Guvernul Romaniei Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice Instrumente Structurale



City Business Centre

Complexul de birouri CBC va fi întregit odată cu finalizarea clădirii cu numărul cinci, City Business Excellence Centre.

CBEC în
imagini

Vezi stadiul lucrărilor și evoluția construcției.



City Business Excellence Centre

Ultima clădire clasa A din cadrul City Business Centre – City Business Excellence Centre – Structură de sprijin a afacerilor, va întregi, alături de cele patru module deja date în folosință, cel mai mare complex de birouri din zona de vest a țării.

Scopul CBEC este acela de a realiza o structură modernă de sprijin a afacerilor, care va asigura 8.500 mp utili de birouri clasa A și servicii suport pentru întreprinderile inovative din regiunea de Vest a țării. Astfel, dorim să facilităm accesul a 15 firme, dintre care un procent ridicat vor fi microîntreprinderi și întreprinderi mici, la o infrastructură de calitate menită să contribuie la dezvoltarea durabilă a acestora.

Totodată, prin proiectul nostru, sprijinim crearea a minim 160 de noi locuri de muncă de către firmele care își vor desfășura activitatea în City Business Excellence Centre.

Proiectul „City Business Excellence Centre - Structură de sprijin a afacerilor” beneficiază de o finanțare europeană nerambursabilă în cuantum de 26.365.668,61 lei, prin Programul Operațional Regional 2007-2013 (POR), Axa prioritară 4 'Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional și local', Domeniul major de intervenție 4.1. 'Dezvoltarea durabilă a structurilor de sprijinire a afacerilor de importanță regională și locală', administrat de Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, în calitate de Organism Intermediar pentru POR. Clădirea, care va fi livrată în al doilea trimestru al anului viitor, va avea o suprafață închiriabilă 9.500 metri pătrați, destinați spațiilor de birouri și servicii, precum și unor proiecte speciale.

Despre
CBEC

Livrare în luna august 2015

  • 8500 mp de birouri clasa A
  • 250 mp destinați unui proiect special al Universității Politehnica din Timișoara
  • servicii suport pentru întreprinderile inovative din Regiunea Vest
  • sprijinirea IMM-urilor pentru o dezvoltare durabilă, care vor ocupa 75% din noile spații de birouri
  • crearea unei legături reale între mediul de afaceri local și cel academic

Informații închiriere

+40 256 491 042
info@business-centre.ro

ModaTim Business Facility S.A.
City Business Centre, clădirea A
C. Brediceanu nr. 10
300 011 Timișoara
+40 256 491 042
info@business-centre.ro

bottom_border

Info Regio


Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.