Concurs Arhitectura

ANDREI GIRCEAVA ESTE CASTIGATORUL CONCURSULUI IDEILE BUNE NU SUNT FACUTE SA STEA PE HARTIE


  • Concursul de arhitectura si design "Ideile bune nu stau pe hartie" s-a adresat tuturor studentilor si emergentilor din domeniul arhitecturii si al designului din Romania. In cadrul competitiei nationale, tinerii creativi au propus idei inovatoare pentru reamenajarea spatiilor de receptie pentru cladirile A și B din complexul City Business Centre Timisoara.
  • Marele premiu consta in 7.000 de euro, implementarea proiectului, precum si o pozitie deschisa in cadrul biroului de arhitectura Andreescu & Gaivoronschi.
  • Propunerea castigatorului a urmsrit optimizarea spatiului pus la dispozitie, integrarea tehnologiei ca raspuns la noile nevoi ale celor care trec pragul acestor cladiri si crearea unui cadru în care modern si confortabil.
  • Criteriile de alegere a lucrarii castigatoare au fost gradul de creativitate, claritatea transpunerii mesajului in limbaj grafic si relevanta pentru tema concursului, fezabilitatea proiectului si utilitatea elementelor folosite, lucrarea lui Andrei Girceava obtinand cel mai mare punctaj.